De Eendracht, vergaderen bij jou in de buurt

Welkom bij De Eendracht, de ideale plek om een zakelijke lunch, meeting of heidag te organiseren. Op acht unieke locaties in authentieke panden staan de deuren altijd open, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Alles is mogelijk. Een gezellige één-op-één? Met een grote groep een privé meeting room? Een heidag met een wandeling door de natuur, en een heerlijk afrondend (private) dinner? Het kan allemaal bij De Eendracht.

Direct reserveren

Weet je het al? Reserveer dan direct met de onderstaande knop. Selecteer je gewenste locatie en arragement. Wij regelen verder alles. Wel zo makkelijk.

Reserveren

Even overleggen?

Wil je een offerte of maat? We helpen je graag persoonlijk. Bel 06-86840840 om de opties door te spreken met Lois of Maxime. Je kunt ons natuurljk ook Whatsappen en Mailen. 

vergaderen@deeendracht-nederland.nl 

ALTIJD IN DE BUURT

De Eendracht is op 8 locaties door Nederland te vinden. In Maarssen, Weesp, Hilversum, Blaricum, Alkmaar, Baarn en Enkhuizen. Acht locaties met stuk voor stuk unieke panden met historische allure. 

  • Gratis parkeren op loopafstand.
  • Arrangementen met een verse lunch of diner van onze top-chef.
  • Prijzen zijn inclusief beamer, flip-over en scherm.
  • Met mooi weer is uitwijken naar ons terras mogelijk.

Bekijk brochure

Over ons

Leren banken, kaarslicht en de krant van vandaag. De Eendracht is dé ontmoetingsplek bij jou in de buurt. Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ons team ontvangt je graag!

Lees verder

Aan tafel bij...

Schuif een stoel aan en eet mee! We serveren klassieke gerechten met producten uit het seizoen. Alleen van de beste leveranciers, die lokaal en eerlijk werken. Zo komen ons vlees en onze kazen van boerderij Lindenhoff en onze vis van Chef's Catch. Benieuwd wat er vandaag op het menu staat?

Bekijk de menukaart

een kijkje in de keuken eendracht

Inmiddels is De Eendracht op 8 locaties door Nederland te vinden. In Weesp, Hilversum, Blaricum, Alkmaar en Enkhuizen onder de uniforme naam De Eendracht, in Amsterdam Zuid als Ox & Bucks en in Baarn als De Generaal. Acht locaties met stuk voor stuk unieke panden met historische allure. Bezoek de locatie bij jou in de buurt.