Over ons

De Eendracht is dé ontmoetingsplek bij jou in de buurt en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten. Onze deur staat altijd open, eigenlijk net als thuis. Vind een knusse plek op een van de leren banken of aan de bar en ontmoet buurtgenoten, vrienden, familie en collega’s.

Een bourgondisch diner, sfeervolle borrel, zakelijk ontbijt of gezellige lunch. De Eendracht is er altijd en voor iedereen. Daarom is een dorp of stad met een Eendracht, een hechtere gemeenschap!

Lokale en heerlijke gerechten

Bij een goed gesprek hoort lekker eten. Daarom serveren wij alleen het-beste-van-het-beste. In samenwerking met lokale leveranciers selecteren we ieder seizoen de beste producten voor onze klassieke menukaart. Voor ieder wat wils!

Ontdek de menukaart

eten bij De Eendracht

Geschiedenis

De Eendracht, al 289 jaar een begrip in het pittoreske Abcoude; de plaats waar het allemaal begon. In 1734 opende De Eendracht als lokale herberg met paardenstal. De grote deuren van de stal maakten het mogelijk voor gasten om de stal in te rijden en binnen in en uit te stappen. De ringen aan de gevel langs De Hoogstraat waren er om de paarden vast te zetten. De staldeuren, ringen en het uithangbord uit deze tijd zijn nog steeds bij De Eendracht te bewonderen.

De Eendracht in Abcoude - 1950

Door de jaren heen heeft De Eendracht Abcoude een rijke horecageschiedenis als hotel, koffiehuis, vergaderlocatie voor de gemeente en tapperij met biljartzaal. In 2013 namen wij het stokje over en herstelde we het pand in oude glorie als Café-Restaurant De Eendracht. Na een flinke verbouwing toverde we de oude stenen muren tevoorschijn, herstelde we de balkenpartij in de plafonds en plaatsten we een gezellige bar; de ontmoetingsplek voor de buurt.

Interieur Eendracht Abcoude na verbouwing

Inmiddels is De Eendracht op 8 locaties door Nederland te vinden. In Abcoude, Weesp, Hilversum, Blaricum, Alkmaar en Enkhuizen onder de uniforme naam De Eendracht, in Amsterdam Zuid als Ox & Bucks en in Baarn als De Generaal. Acht locaties met stuk voor stuk unieke panden met historische allure. Bezoek de locatie bij jou in de buurt.

Werken bij

Samenwerken met je beste vrienden terwijl je doorgroeit tot horeca professional. Dat is werken bij De Eendracht! Ontdek onze open vacatures en solliciteer voor de gezelligste (bij)baan uit de omgeving.

Meer informatie

werken bij de eendracht