Ontmoeten doe je bij De Eendracht

Even voor inspiratie uit drukte van alledag, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Onze inspirerende vergaderzalen zijn de perfecte locatie voor jouw zakelijke ontmoeting.

ALTIJD IN DE BUURT

Op onze unieke locaties in authentieke panden staan de deuren altijd open. Alles is mogelijk. Van een groot bedrijfsfeest met walking dinner tot privé meeting rooms voor een inspirerende heidag met een wandeling door de natuur. Het kan allemaal bij De Eendracht!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Stel vrijblijvend je eigen offerte samen. Selecteer je gewenste locatie en arragement. Dan nemen wij contact op met een passend voorstel. Wel zo makkelijk.

Abcoude

Alkmaar

Baarn

Blaricum

Enkhuizen

Hilversum

EEN INSPIRERENDE LOCATIE

Ontmoeten doe je bij De Eendracht omdat alle locaties stuk voor stuk inspirerend zijn. Maar ook om te genieten van de verse lunch en diner van onze top-chef. Natuurlijk zijn ook alle praktische zaken geregeld. Je parkeert op loopafstand, en de beamer, flip overs en post-it's staan voor je klaar.

zaal in de eendracht abcoude

Lokale en heerlijke gerechten

Bij een goed gesprek hoort lekker eten. Daarom serveren wij alleen het-beste-van-het-beste. In samenwerking met lokale leveranciers selecteren we ieder seizoen de beste producten voor onze klassieke menukaart. Voor ieder wat wils!

Ontdek de menukaart

eten bij De Eendracht

OVER ONS

Leren banken, kaarslicht en de krant van vandaag. De Eendracht is dé ontmoetingsplek bij jou in de buurt. Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ons team ontvangt je graag!

Lees verder

zakelijke bezoeker zit bij het raam en lacht