Werken bij De Eendracht

Kom jij bij ons werken? Bij De Eendracht zijn we op zoek naar toppers die deel uit willen maken van ons gezellige team. Ervaring of niet, we leren je met liefde de kneepjes van het vak. Sterker nog, leergierigheid wordt beloond!

werken bij de eendracht

Wij zoeken...

Ben jij... Leergierig, gemotiveerd, een liefhebber van lekker eten en drinken, sociaal en gezellig? Solliciteer dan direct via het formulier onderin.

We zijn momenteel op zoek naar een chef-kok in De Generaal Baarn, een chef-kok in De Eendracht Hilversum, een leerling kok in De Eendracht Enkhuizen, een assistent bedrijfsleider in De Generaal Baarn en een assistent bedrijfsleider in De Eendracht Enkhuizen. Naast deze vacatures vinden we het bij alle locaties altijd leuk om nieuwe mensen aan te nemen in de bediening. 

Wij bieden…

Een gezellige werkplek! De Eendracht is te vinden in historische panden in Weesp, Abcoude, Hilversum, Blaricum, Baarn, Alkmaar en Enkhuizen. Authentieke interieurs met huiskamerelementen waardoor iedereen zich er al snel thuisvoelt. 

Flexibiliteit en een goed salaris. Vanwege ons flexibele rooster is het werken bij De Eendracht gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie. Heb je geen ervaring, maar ben je leergierig? Dan leren we graag de kneepjes van het vak. Er is doorgroeimogelijkheid op ieder niveau en we betalen je naar wat je kunt. Ook leuk om te weten: Gemiddeld liggen de fooien bij De Eendracht boven de €2 per uur.

Het leukste team. De Eendracht voelt als familie. Door twee keer per jaar dicht te gaan voor een bedrijfsuitje met alle locaties, leer je iedereen kennen en wordt samenwerken een feest!

    Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

    Solliciteer direct!