Word jij assistent-bedrijfsleider in De Generaal in Baarn?

Samen vormen zij het kloppende hart van de operatie; de bedrijfsleider en de assistent. Hun energieke en ondernemende aanpak is van cruciaal belang in het plannen en uitvoeren van alle operationele aspecten van het bedrijf.

En dat is nog niet alles! De Generaal maakt deel uit van De Eendracht restaurants, een geweldige organisatie die talloze restaurants ondersteunt in hun streven naar succes, zowel op operationeel als organisatorisch gebied. Zo kunnen de bedrijfsleider en chef-kok zich volledig richten op het verwennen van hun medewerkers en gasten.

We zijn ontzettend trots op ons snelgroeiende en professionele hospitality team, waar onze visie draait om de persoonlijke touch.

Stuur ons direct een e-mail

header

Ben jij...

We zijn op zoek naar een bruisende en gastvrije assistent bedrijfsleider. Ben jij iemand die altijd de zonnige kant van het leven ziet, vol energie zit en problemen altijd weet op te lossen? Straal je dynamiek, enthousiasme en een can-do houding uit? Zet je je ondernemende geest in om zaken voor elkaar te krijgen, zelfs als het buiten je eigen functiegebied valt? Dan ben jij precies degene die we zoeken!

Ontplooi jezelf!

Sta je open voor nieuwe ervaringen en ben je bereid om te blijven leren? Ambitieus en vastberaden om je doelen na te streven? En bovenal, ben je trots op jouw vak en straal je dit graag uit? Nou, dan is het overduidelijk dat we jou nodig hebben in ons geweldige team! Aarzel niet en sluit je aan bij ons enthousiaste en gepassioneerde team!

Solliciteer direct!